Megatrailers

Megatrailers inzetten? Visser levert 20 procent meer voor Soprema!

Altijd klaarstaan om te gaan rijden en alleen dat bij je hebben wat je nodig hebt, dat is onze uitleg van flexibiliteit. Met de komst van een nieuwe volume trailer met daarbij behorende Scania trekker in extra lage uitvoering is dat precies wat we doen.

Voor deze trailer is wederom gekozen voor het Duitse merk Krone.  Met deze â€˜megatrailer' kunnen we volumes tot 100 m3 laden.

De megatrailer is uitgevoerd met hefdak, zodat we tot maximale inwendige hoogte van de trailer kunnen laden. Ook hier zijn we geheel selfsupporting qua laden en lossen, omdat de trailers ook een meeneemheftruck kunnen meenemen.

Normale- als volumevrachten laden? Deze trailer kan het allemaal tot wel 30 ton, en  20% meer volume dan reguliere trailers. We maken dus werk van ons materiaal. En omdat we onze trekkers  universeel gebruiken is de trekker compleet luchtgeveerd (voor- en achteras) zodat we deze trekker in twee rijhoogtes kunnen laten rijden (normale trailers en megatrailers)

Naast snelheid en flexibiliteit is betrouwbare levering ons belangrijkste kenmerk. En betrouwbaar leveren is precies wat we doen. Met de grootst mogelijke aandacht voor het logistieke proces leveren wij precieze en adequate leversnelheid, die uniek is in de branche

Zo draagt deze megatrailer bij aan het snel, met meer capaciteit, en betrouwbaar vervoeren. 

 
  • Onze vestiging

   De Marne 239
   8701 MH  Bolsward

   0031 515 575666
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Volg ons

   image001

  • Contact met ons

   Naam

   Invalid Input

   Uw email(*)

   Verplicht veld

   Uw vraag Verplicht veld
   Vink aub het vierkantje aan om te verifiëren dat u geen robot bent.
Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden.
Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.